”Jeg gikk – alene og sammen med ham i det materiske –

de siste årene gikk jeg for at du skulle finne grunnen til å huske meg i deg.”

Maria Magdalena i Pistis Maria IV: Oppvåkningen

Bli guidet i Maria Magdalenas fotspor i Provence av forfatter og healer

Anne Gjeitanger!

 

Turen er fullbooket!

Maria Magdalena omtales i Det nye testamentet som den som salvet Jesus og var den første som så ham stå opp fra de døde. I den vestlige kirken har hun også vært identifisert som skjøge og synderinne, og i fem hundre år var hun bannlyst fra den katolske kirken, idag feires hun som en helgen. Flere av de apokryfe evangeliene fremstiller henne som en som delte Jesu´ visdom, mens middelalder-legender forteller at hun kom til Frankrike etter Jesu´ død og tilbrakte slutten av livet sitt i en grotte. 

 

Andre myter, og også billedkunsten knytter henne til gralen. I moderne litteratur –fra Dan Brown til Lars Muhl – fremstår hun som Jesu´ partner og ofte også som mor til hans barn. 

 

Denne reisen tar oss med til viktige steder som Maria Magdalena besøkte i Frankrike, datidens Gallia, i den siste delen av sitt liv. Vi vil besøke noen av disse stedene for å se hva det gjør med oss, det å følge i fotsporene til Maria Magdalena.

 

Vi begynner der hun ankom villhestenes Camargue i båt over Middelhavet, og avslutter der hun bodde siste del av sitt liv i en fjellhule i Sainte-Baume. I mellomtiden får vi oppleve flere vakre og historisk interessante steder der Maria Magdalena, alene eller sammen med andre i sitt følge, møtte romere og jøder, gralen og naturens krefter. Vi besøker blant annet Narbonne hvor hun møtte andre jøder i det romerske Gallia, og andre steder som innbyr til å gi nye perspektiver på historiske hendelser og tidsepoker, samt Gralen.

  • Vil vi kunne høre og oppfatte budskapet fra bøkene tydeligere?

  • Vil hun på sin nye frekvens komme med budskap slik at hver og en av oss kan ta visdommen i bruk på en måte som gagner felleskapet bedre?

  • Vil vi oppleve å få visjoner om hvordan vi kan anvende vårt resterende liv her på jorden?

 

Anne Gjeitanger vil være gruppens guide på turen, og øvelser og samtaler vil være en viktig del av reisen.

 

Anne Gjeitanger (f. 1963 i Oslo) har virket som journalist, deretter som forlagsredaktør og senere sjefredaktør i Forlaget Oktober før hun debuterte som forfatter i 2005. Hun har siden utgitt tilsammen 12 bøker, hvorav fire i serien kalt Pistis Maria (2012-2017) som forteller om Maria Magdalena og Jesus fra Nasaret på en ny måte. 

Hun virker også som healer og har blant annet en tre-årig healerutdannelse fra Damanhur i Italia – et økospirituelt senter og bofellesskap hvor hun har bodd i ca 10 år. Idag arbeider hun for å utvikle Damanhur i Norge.

"Jeg gikk – alene og sammen med ham i det materiske – de siste årene gikk jeg for at du skulle finne grunnen til å huske meg i deg.

Ikke med glede, ikke med oppfylthet i livet gikk jeg, men som med et mål i seg selv å skulle finnes litt lenger for lettere å gi overgangen til en annen tid, et annet liv, når dimensjonene bringes sammen.

 

I det livet går jeg fortsatt – du henter meg ikke tilbake ved å tenke deg annerledes enn meg, men ved å tenke deg lik – hver gang du går der, kanskje på måfå, og ikke helt vet hva som skjer med deg, samtidig som at du er våken for undrene som livet i materien gir.

 

Se deg ikke alene, se frem. Nye tider begynner nå.”

Du finner oss her:

 

Artillerigården, Smedjegaten 88  

1632 Gamle Fredrikstad 

Mob. 90647550 / 47687055

E-post 

Org. nr. 917 557 527

Følg oss på Facebook og Instagram

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon