"Ecology and spirituality are fundamentally connected because deep ecological awareness, ultimately, is spiritual awareness."

- Fritjoy Capra -

Plantenes Musikk

Naturen er overalt! Du ser trær i parken og vanner potteplantene dine, men hvor forbundet er du egentlig med planteverdenen? Hva hvis du kunne kommunisere med planter og trær?

 

Forskere fra Damanhur i Italia begynte å gruble på dette spørsmålet for over førti år siden da de startet eksperimenter med plantekommunikasjon. Ettehvert som teknologien forbedret seg og kunnskapen om plantenes kommunikasjon vokste, fikk Damanhur ideen om å skape et apparat som kunne gi plantene lyd.

 

De forventet at plantene skulle produsere tilfeldig musikk, en bunt noter løselig sammensatt, men det som hendte gikk utover deres forventninger: De startet å høre mønstre. Med mer trening begynte plantene å harmonisere disse mønstrene til musikalske skalaer som igjen transformertes til melodier. Dette var ikke tilfeldige lyder, men et bevisst musikalsk uttrykk fra planter og trær.

 

I dag, takket være et samarbeid mellom Damanhur, Devodama og Solerà, er Music of the Plants apparatet tilgjengelig rundt om i verden for alle som personlig vil eksperimentere direkte med planter ved å bruke et universelt musikkspråk.

 

Magien til Music of the Plants berører mennesker på en dyp måte som ikke kan uttrykkes i ord. Du må høre og føle dette uforglemmelige møtet med naturen selv.

Music of the Plant apparatet forhandles i Norge av
Aker Hjortaas Dialog AS ved Liv Aker Hjortaas.
 
Vi har satt opp et apparat i lokalene til Nordens Lys AS
i Artillerigården i Gamlebyen i Fredrikstad.
Kom og opplev det du også!
 
Ta kontakt for en avtale!
 
Les mer på Solens Forlag

Du finner oss her:

 

Artillerigården, Smedjegaten 88  

1632 Gamle Fredrikstad 

Mob. 90647550 / 47687055

E-post 

Org. nr. 917 557 527

Følg oss på Facebook og Instagram

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon