Anne Gjeitanger

  

Anne Gjeitanger, med sitt damanhurianske navn Poiana Issopo, er healer, terapeut og veileder, med utdannelse blant annet fra Damanhurs skole for spirituelle healere.

 

I tillegg til prana arbeider hun med det selfiske instrumentet stiloself til balansering av energipunkter og lindring av akutte plager, samt såkalt skjønnhetsprano som blant annet fremmer indre og ytre velvære.

 

Siden 2007 har hun bodd i den spirituelle økolandsbyen Damanhur i Piemonte, Italia, for i 2017 å slutte seg til den norske gruppen som driver et Damanhur-senter i Vestfold.

 

Poiana er tidligere journalist og forlagsredaktør.

 

Hun debuterte som forfatter i 2005 og har siden utgitt tilsammen 12 romaner og kanaliserte bøker.

 

Les mer om Anne Gjeitanger.

Les mer om hennes damanhurianske behandlinger.

 

IMG_5962_edited.jpg

DAMANHUR

Damanhur ligger ved foten av Alpene i Piemonte, Italia, mellom Torino og Aosta, og er et aktivt og levende, flerspråklig samfunn med 600 innbyggere.

 

Damanhur er en føderasjon av spirituelle kollektiv med sin egen grunnlov, kultur, kunst, musikk, myntenhet, skoler og bruk av vitenskap og teknologi - strukket ut over en radius på omlag 15 kilometer med sentrum i den grønne, frodige dalen Valchiusella.

 

Innbyggerne deler gjerne av sin dype kunnskap, forskning og sine ressurser med resten av verden gjennom ulike sentre, foreninger og besøk i mange byer over hele verden, og også ved å ta imot tusener av besøkende hvert år som deltar på omvisninger, seminarer, retreats og kurs gjennom Damanhur University.

 

Samfunnet er gjenstand for interesse fra akademikere, undervisere og forskere på områder som kunst, samfunnsvitenskap, spiritualitet, medisin og alternativ helse, økonomi og miljømessig bærekraftighet.

 

Les mer om Damanhur.

Du finner oss her:

 

Artillerigården, Smedjegaten 88  

1632 Gamle Fredrikstad 

Mob. 90647550 / 47687055

E-post 

Org. nr. 917 557 527

Følg oss på Facebook og Instagram

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon